Szent Grál Kiskereskedés

GRÁL-Párna történet

-
2014. júniusában nyitottam meg Gyógynövény és Bioboltot Rétság szívében. 
Az elmúlt időszakban rájöttem, mi az ami Vásárlóim panaszaira segítség lehet. Sokuknak alvásproblémái, illetve krónikus légzőszervi megbetegedésük van. Kísérleti jelleggel kezdve immár 2 éve kínálom párnáimat. Vásárlóim körében - mondhatni azt - hogy a panaszok enyhültek, kiegészítő terápiaként alkalmazva a kétféle tönkölypelyva párna használatakor. Felmerült a következő kérdés, hogyan lehet tisztítani, ugyan melyik huzatot tegyem rá az otthoniból. Hogy megkönnyítsem eme dilemmát született hozzá a huzat, ami pamut minőségű, méretben passzol és mosható. Utazáskor is higienikus csomagolást biztosítva kerül visszazárható illataroma őrző fóliába.
Tekintse meg videónkat »
-
LÉGZÉST KÖNNYÍTŐ TÖNKÖLYPELYVA PÁRNA
vagy
LEVENDULÁS TÖNKÖLYPELYVA PÁRNA
- Fáj a feje?
- Allergiás?
- Álmatlanságban szenved?
- Fáradt?
- Kimerült?
- Migrénes panaszai vannak?
- Köhögési rohamai zavarják?
- Náthás?
- Fájdalmai vannak?
VAN
MEGOLDÁS
GYÓGYSZER
NÉLKÜL!
...............................
Garantáltan:

- Vegyszermentes termék
- Kéműves termék
- Pamut huzattal
- Higiénikus csomagolásban
- Allergiamentes összetevőkkel
- Használati utasítással ellátva

Gyártja és forgalmazza: Szent Grál Kiskereskedés
2651 Rétság, Piac tér 10. +36 35/546-353
Nagy Mária Anna e.v. 68727774-1-32
info @ szentgralker.hu
Kapcsolódó internetes oldalak:
Webbolt forgalmazónk: BIJÓ NAGY KERESKEDÉS Budapest »
(keresőbe be kell írni: Grál tönköly)

www.facebook.com/szentgralkiskereskedes.hu
www.facebook.com/gralparnak
www.facebook.com/groups/1204999099633099

Tönkölypelyva levendulával Grál Párna
Ez a párna jótékony hatásainak köszönhetően segíthet Neked a pihentető alvás elérésében. A levendula idegnyugtató, görcsoldó, gyulladás csökkentő hatása csodás illata segít ellazulni egy stresszes nap után. A tönkölypelyva felveszi a nyak formáját így kellemesen ellazulnak a görcsös izmok. Migrénes fejfájásra,izűleti fájdalmak csökkentésére kiváló. Használható még fagyasztva és melegítve is. Fagyasztás: helyezze a tasakkal a fagyasztóba 20p.-re. Melegítés: Melegítse fel a sütőjét 45°C-ra majd zárja el azt és helyezze be a párnát 20p.-re. 
Tartalma: Tönkölypelyva (0,5kg/+-1%) tiszta, ellenőrzött illóolaj keverék levendula virág. Anginba töltve, pamut huzattal ellátva, mely 30°C mosható. 
A tönkölypárnát tűző napra téve fertőtleníthetjük. MAGYAR KÉZMŰVES termék. 
Megrendelhető: info @ szentgralker.hu 
Légzést könnyítő Grál Párna
Ez a párna jótékony hatásainak köszönhetően segíthet Neked,felső légúti megbetegedések, hörghurut, aszthma tüneteinek enyhítésében. Szellemi -fizikai fáradtság, kimerültség esetén is kiváló a használata, segít az ellazulásban. Alvó-pihenő párnaként is tökéletes mert felveszi a fejformáját. Használható még fagyasztva és melegítve is. 
Tartalma: Tönkölypelyva (0,5 kg +- 1%), tiszta ellenőrzött illóolaj keverék. Anginba töltve, pamut huzattal ellátva, mely 30°C mosható. A tönkölypárnát tűző napra téve fertőtleníthetjük. MAGYAR KÉZMŰVES termék. 
Megrendelhető: info @ szentgralker.hu 
LEVENDULA gyógynövény tönkölypelyvával párna
Idegnyugtató, görcsoldó hatású. Az aromaterápia gyöngyszeme! Kellemes illata segít ellazulni. Levendulás Grál párna az ágyadban tartva, olyan lesz, mintha esténként lila, pihe-puha levendula mezőn hajtanád álomra a fejed. Emellett rendkívül hasznos azon tulajdonsága, hogy nem szeretik a rovarok, elűzi a poratkák jó részét is, így szerepet játszik az esetleges allergia tüneteinek enyhítésében. 
A levendula erejével hasznodra válhat: szorongás, idegesség, depresszió, lehangoltság, álmatlanság, csípések, gyulladások, magas vérnyomás, hasfájás, görcsök, reuma és krónikus fájdalmak esetén. Gyerekek is használhatják. 
A Levendulás Grál párna használható melegítve, fagyasztva, illetve alvópárnaként is.
MAGYAR KÉZMŰVES termék. 
Megrendelhető: info @ szentgralker.hu 
GYÓGYFUVES TONKÖLYPELYVA GRÁL PARNAK 
összefoglaló bemutatása:
1. Sima tönkölypárna
kis párna méretű töltete 5008 biotönköly, kényelmi párnának használható, a tönköly élettani hatását ellenőrizheted a interneten bárhol kapsz részletes leírást jótékony hatásáról. Ára: 2700 Ft
2. Tönkölypárna levendula gyógynövény erejével
és hasznos jótékony hatásával. Ágyadban tartva olyan mintha pihe-puha levendula mezőn  hajtanád álomra a fejed. 3700 Ft
3. Légzést könnyítő tönkölypelyva párna.
Segíthet felső légúti panaszaid enyhítésében és kellemes nyugodt alvást biztosit. hörghurut asztma, kimerültség, allergia panaszaidat csökkentheti. Ára: 3700 Ft
4. Gyermek légzést könnyítő párna
gyerekmintás huzatban, hogy kedvencével tudjon aludni, így csökkentve bármilyen léguti náthás, allergiás panaszait. Reggel kipihenten, jó kedvűen ébredve. Ára: 2000 Ft 
5.Himalája sópárna levendula virággal és tönköllyel.
Allergiás asztmatikus panaszaidat csökkentheti. Eiűzi a félelmeket, rossz gondolatokat csökkenti a harag mértékét segít az elalvásban. Ára 1950 Ft /  ára: 1700 Ft
6. Himalája sópárna
mindennapos használat csökkenti a reggeli tüsszögést száraz köhögést, jó hatással van az éjszakai pihenésedre. Mérete 20x13 cm fülfájásra, húzódásra gyulladásokra kiváló a 
használati utasítás szerint MELEGÍTVE és FAGYASZTJA is gyógyhatású.
7. Parajdi sópárna 4 gyógynövény erejével
és 100 % bio illóolaj keverék fejfájásra, gyulladásokra hátfájásra kiváló. Ára 1500 ft
Grál Gyermek tönkölypelyva párnák, különféle mintás huzatban.
LEVENDULÁS:
Alvás problémáknál, éjszakai nyugtalanságok alkalmával ez a párna segít az ellazulásban a pihentető alvás elérésében. A levendula jótékony hatásainak és a csodás illatának köszönhetően érhetjük el a kívánt hatást. Idegnyugtató és görcsoldó hatású, hasznos lehet a használata nem csak a hiperaktív hanem a szorongó gyermeknél is. Fagyasztás: helyezze a tasakkal a fagyasztóba 20p.-re. Melegítés: Melegítse fel a sütőjét 45°C-ra majd zárja el azt és helyezze be a párnát 20 p.-re. 
Tartalma: Tönkölypelyva (max.0,2kg/+-1%) tiszta, ellenőrzött illóolaj keverék. Anginba töltve, unisex pamut huzattal ellátva, mely 30°C mosható. A tönkölypárnát tűző napra téve fertőtleníthetjük. MAGYAR KÉZMŰVES termék.
Megrendelhető: info @ szentgralker.hu
LÉGZÉST KÖNNYÍTŐ:
Éjszakai orrdugulás több okból is előfordulhat a leggyakoribb a náthás, allergiás időszak. Kisbabáknál a fogzás is okozhat éjszakai nyugtalanságot, a megduzzadt nyálkahártya miatt a légút leszűkül. A krónikus légzőszervi megbetegedésekor pedig kifejezetten előnyös e párna használata, mivel a párnában található természetes illatanyagok segítik a hörgők tágítását, javítják az oxigenizációt. A párna használható fagyasztva is: láz, gyulladáskor, melegítve: görcsök, hasfájás alkalmával. Fagyasztás: helyezze a tasakkal a fagyasztóba 20p.-re. Melegítés: Melegítse fel a sütőjét 45°C-ra majd zárja el azt és helyezze be a párnát 20p.-re.
Tartalma: Tönkölypelyva (max.0,2kg/+-1%) tiszta, ellenőrzött illóolaj keverék. Anginba töltve, unisex pamut huzattal ellátva, mely 30°C mosható. A tönkölypárnát tűző napra téve fertőtleníthetjük. MAGYAR KÉZMŰVES termék.
Megrendelhető: info @ szentgralker.hu
------------------------------------------