Köszöntjük a Szent Grál Gyógynövény és Biobolt honlapján!
.
Kedves Vásárlóim, Látogatóim!

Szent Grál Gyógynövény és Bioboltunkat 2014 nyarán nyitottuk meg 2651 Rétság,Piac tér 10. alatti telephelyünkön. A miértjét is könnyű elmondani. 24 évnyi "kórházi szolgálat" után sajnos már nem hittem abban a HIPPOCRATES-i esküben. Megváltozott  körülmények fontossági sorrendek és lehet sőt biztos, én is. Egyszóval, máshogyan szerettem volna segíteni az embereken. Kínálni olyasmit, amit már nagyanyáink, dédanyáink is használtak, ismertek, jó tapasztalotakkal alátámasztott praktikákat, gyógynövényeket.
     A nyitás utáni időszakom mondhatni káoszos volt. Alig tudtam a sok információt befogadni, rengeteget olvastam, tanultam. Iskolába is íratkoztam emiatt. De megérte, hasznosnak bizonyult az "előző életemből" is az a 8 évnyi tanulás és gyakorlati oldaláról nézve az emberi hozzáállásból szerzett tapasztalat.
     A Gyógynövény és Biobolt a SZENT GRÁL  nevet kapta. Kevesen használják, sokan nem is tudják csak a gyógynövényes, vagy biobolt-ként említik. A GRÁL a titok. Az éltető nedü- erő- gyógyulás- egység- gyógyítás. A természettől tanulva, vele általa. Paracelsus-t idézve: "Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt, amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette a Földön."
     A Gyógynövényes boltunk nem specifikálódott. Bármi, ami az egészséget szolgálja, betegséget gyógyíthatja. Célunk, hogy biztosítsuk Mindenki számára azokat a termékeket amikre szüksége van az egészsége megőrzéséhez ill. megszerzéséhez!

Kínálatunk

Külsőleg: krémek,100% tisztású olajok, esszenciák. Belsőleg használható  gyógynövényes termékeket kínálunk, akár folyadék, extractum, tabletta, kapszula, szárított, aszalt 100% tisztaságú olaj, tea és még számos formátum..
     Ugyanez a helyzet az ÖKO tisztaságú - mosó -tisztító -mosogatószerekkel is. Nem említettem még a Reform étkezőknek kedvező kínlatunkat pl. Paleo termékeinket. Sajnos nagyon gyakori, és egyre nő a GLUTÉN érzékeny emberek száma. Nekik igen széles kínálattal állunk rendelkezésükre.
     Említsük meg a CUKOR helyettesítőket amiket igazán bő választékkal kínálunk: ERITRI, XILIT,
ezek keverékei. Stevia levél szintén több formátumban tabletta, cseppek stb.
     Egészség fenntartó, javító, gyógyító termékkörünk széles választékban megtalálható. Felsorolás teljesség igénye nélküli.
     Rendeléseiket leadhatják személyesen, telefonon, üzenetben. Rendszerint kedd-szerda napokra teljesítjük. Rendelés felvételkor elérhetőséget kérünk, hogy értesítést küldjünk a rendelés állapotáról. 
Címadataink az elérhetőség menüpontban »

Az üzletben lehetőség van egy orvostechnikai eszköz használatára ez egy FLABéLOS gép.
A fizikai közérzet javítását szolgáló gép. Nálunk az új generációs eszköz van használatban mely több funkciót tölt be kortól, egészségi- fizikai állapottól és a felhasználás céljától függően.Az optimális költségét beállítva számos bérlet konstrukció áll rendelkézesre, figyelembe véve igényiket, munkahely- illetve időbeosztásukat kiszolgálva. Bővebben a flabelos-ról itt »

Köszönjük megtisztelő figyelmét és keressen, kérdezzen bátran. A legjobb tudásom szerint fogok segíteni. Üdvözlettel a mihamarabbi találkozás reményében, szép napot:

Nagy Marianna
.